Düğün konsepti belirlemek, evlilik yolunda attığınız en heyecanlı adımlardan biridir. Yıllardır hayalini kurduğunuz düğünün sizin zevkiniz doğrultusunda şekillenmesini sağlayan düğün konseptleri kafanızı karıştırmasın! Yazımız sayesinde tarzınıza en uygun konsepti seçip planlamalara başlayabilirsiniz.

Düğün konsepti fikirleri size hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmeniz için ilham verir. Düğününüz için bir konsept belirlemek, gelinlikten davetiyeye dek tüm detayları etkileyen bir seçimdir. En trend düğün konseptlerini derlediğimiz bu yazımız sayesinde hem sizin hem de eşinizin içine sinecek olan konsepti kolayca seçeceksiniz.

İşte en popüler 7 düğün konsepti;

1. Botanik ve Tropik Düğün Konsepti

Bol bol yeşillik, çiçekler ve hatta meyvelerin yer aldığı bir düğün düşünün! Klasik düğün konseptlerinden sıkılanlar, son zamanların yükselen trendi botanik ve tropik düğün konseptinde karar kılabilir. Doğadan aldığı ilhamı egzotik bir şekilde yansıtan bu konseptte yeşilin her tonu mevcuttur. Eğer farklı düğün konseptleri arıyorsanız, tarzınızı yansıtan en eğlenceli seçenek bu konsept olabilir.

2. Bohem Düğün Konsepti

Eğlenceli kişilikleri ve rahat yapılarıyla ünlü çiftlerin vazgeçilmezi bohem düğün konsepti, özellikle salaş detaylarıyla son yılların yükselen trendleri arasındadır. Kişiliğiniz kadar renkli çiçekler ve uçuşan dantel süslemeler ile bu düğün konsepti kesinlikle sıradan değildir. Bol bol desenle zenginleştirilen detaylar bohem düğün temasının olmazsa olmazıdır. Salaş düğün konsepti olarak değerlendirilen bu tema, konuklarınızın gittiği en ilgi çekici düğün olarak hatırlanacak kadar özeldir.

3. Deniz Düğünü Konsepti

Deniz düğünü konsepti mavi tutkunlarının bir numaralı tercihidir. İster aşkınızı incecik kumların üzerinde kutlayın, ister batan güneşin turunculaştırdığı dalgaları izleyerek “evet!” deyin… Deniz konsepti huzuru denizde ve doğada bulanların favorisidir. Düğün yapacağınız şehir ve mevsim deniz düğününe elverişliyse bu büyüye kapılmamanız için hiçbir sebep yoktur.

4. Kır ve Bahçe Düğünü Konsepti

Kır düğünü ve bahçe düğünü konseptleri, doğaya ve açık havaya olan düşkünlüğünüzü gösterebileceğiniz en ferah tercihlerden biridir. Enerjisini çiçek buketlerinden alan ve yeşilin binbir tonuyla hem gelin ve damadın hem de misafirlerin başını döndüren kır düğünleri, son yılların en çok tercih edilen düğün konseptidir. Düğününüzdeki aşk kokusuna çiçek kokuları da karışsın istiyorsanız, kır düğünü konseptleri doğru bir karardır.

5. Minimalist Düğün Konsepti

Minimalist düğün konsepti gücünü sadeliğinden ve zarafetinden alır. Tertemiz görünümüyle iç açan ve kullanılan zarif detaylarla insanı ferahlatan bu konsept, yalnızca minimalizm tutkunlarına değil, herkese hitap eder. Tek bir rengin tonlarıyla hem şık hem de göz yormayan bir görünümün yakalandığı bu konsept unutulmaz düğünlerin vazgeçilmez temasıdır.

6. Vintage Düğün Konsepti

Her detayından romantizm akan ve geçmiş yılların naif görünümünü günümüze taşıyan vintage düğün konsepti, sıcacık renkler ve yumuşak tonlarla pek çok çiftin aklını başından alır. Eskitme dekorları ve antika görünümlü süslemeleri ile geçmişin ruhunu gelecekle buluşturan bu konsept, düğününüze masalsı bir görünüm kazandırmak için biçilmiş kaftandır. Bu konsept, vintage düğün davetiyeleri, romantik mekan süslemeleri ve eski müziklerle tamamlanırsa düğününüz gerçek bir masalı andıracaktır.

7. Düğün Salonu Konsepti

Düğün salonu konsepti doğru uygulandığı takdirde en görkemli konseptlerden birini oluşturur. Işıl ışıl parlayan avizeler, kristal süslemeler ve ağır şamdanlar ile ihtişamın doruk noktasına çıkan bu konsept, dört mevsim tercih edilebilir olmasıyla son derece güvenli bir seçenektir. Tamamen sizin zevkinize göre şekillenen detaylar sayesinde hissetmek istediğiniz lükse sınır koymanıza gerek kalmaz. Hayallerinizle bezeyebileceğiniz salonun tamamı size özel hazırlanır.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek ve en mutlu gününüzü ömrünüzün sonuna kadar gülümseyerek hatırlamanızı sağlayacak bir düğün konsepti mutlaka vardır! Bu seçenekler içerisinden tarzınızı en çok yansıtan düğün konseptini seçerek evliliğinizi en güzel şekilde kutlayabilirsiniz. Şimdiden çoook mutluluklar!