Gizlilik Politikası

Son Güncelleme: 4 Eylül 2022

LÜTFEN BU WEB SİTESİNİ KULLANMADAN VE ÜYE OLMADAN ÖNCE GİZLİLİK POLİTİKASINI DİKKATLİCE OKUYUNUZ.

Davetino gizliliğinize saygı duyar ve kişisel verilerinizi korumayı taahhüt eder. Kim olduğumuz ve kişisel verilerinizi nasıl ve neden topladığımız, sakladığımız, kullandığımız ve paylaştığımız hakkında önemli bilgiler içerdiğinden lütfen bu gizlilik politikasını dikkatlice okuyun. Ayrıca, kişisel verilerinizle ilgili haklarınızı ve ihtiyaç duymanız halinde bizimle veya denetleyici makamlarla nasıl iletişime geçebileceğinizi açıklar.

Sizinle ilgili belirli kişisel verileri toplamak ve kullanmaktan sorumluyuz. Bunu yaparken Birleşik Krallık Genel Veri Koruma Yönetmeliği 'ne (Birleşik Krallık GDPR) tabi oluruz.

Bu politika, size ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sağlamak için sizinle etkileşim kurduğumuzda veya sizinle olan işlerimiz süresince davetino.com adlı bu web sitesi aracılığıyla kişisel verilerinizi nasıl topladığımız ve işlediğimiz hakkında size bilgi sağlamayı amaçlamaktadır.

Biz Kimiz

Bu Web Sitesi Funny Company LTD tarafından Davetino olarak işletilmektedir (bu gizlilik politikasında "Davetino", "biz", "bize" veya "bizim" olarak anılacaktır). 14315600 numaralı şirketimiz "284 Chase Road, A Block 2nd Floor, London, England, N14 6HF" adresine kayıtlıdır. Kişisel verilerinizden sorumlu kişi biziz. Funny Company LTD, bu Web Sitesinden sorumlu şirkettir. Yasal haklarınızı kullanma talepleriniz de dahil olmak üzere bu Gizlilik Politikasıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen aşağıda belirtilen ayrıntıları kullanarak bizimle iletişime geçin.


1. HAKKINIZDA TOPLADIĞIMIZ KİŞİSEL VERİLER

Bize İfşa Ettiğiniz Kişisel Bilgiler

Kısacası: Bize sağladığınız kişisel bilgileri topluyoruz.

Kişisel veriler veya kişisel bilgiler, bir kişi hakkında o kişinin kimliğinin belirlenebileceği her türlü bilgi anlamına gelir. Kişisel olmayan verileri (anonim veriler) içermez. Veri konusu, kişisel verilerin ilgili olduğu kişidir. Hizmetlere kaydolduğunuzda, bizim veya ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almakla ilgilendiğinizi ifade ettiğinizde, hizmetlerdeki faaliyetlere katıldığınızda veya başka bir şekilde bizimle iletişime geçtiğinizde bize gönüllü olarak verdiğiniz kişisel bilgileri topluyoruz. Topladığımız kişisel bilgiler, bizimle ve hizmetlerle olan etkileşimlerinizin bağlamına, yaptığınız seçimlere ve kullandığınız ürün ve özelliklere bağlıdır.

Topladığımız kişisel bilgiler aşağıdakileri içerebilir:

  • Kimlik Verileri: Adınız, soyadınız, medeni durumunuz, ünvanınız, doğum tarihiniz (ve yaşınız), cinsiyetiniz ve fotoğrafınız (bunu bize vermeyi seçerseniz).
  • İletişim Verileri: Adresiniz, e-posta adresiniz, cep telefonu numaranız ve iletişim tercihleriniz.
  • İşlem Verileri: Bizden satın aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili ayrıntılar.
  • Profil Verileri: Kullanıcı adınız ve şifreniz, sizin tarafınızdan yapılan satın almalar veya siparişler, eşin ismi, eşin soyadı, eşin ailesinin adları ve soyadları, şirket ismi, çalışılan pozisyon, iş deneyimi, etkinlik programı, etkinlik yeri, etkinlik zamanı, etkinlik sayfasında kullanılan fotoğraf veya görseller, profil şehri, profil biyografisi, ilgi alanlarınız, gelir seviyeniz, hane bilgileriniz, tercihleriniz, geri bildirimler, derecelendirmeler, incelemeler, anket yanıtları ve sosyal medya platformlarınızdan (Facebook dahil sosyal ağ siteleri gibi) veriler.
  • Pazarlama ve İletişim Verileri: Bizden ve üçüncü taraflardan pazarlama alma tercihleriniz ve iletişim tercihleriniz içeren veriler.
  • Ödeme Verileri: Ödeme aracı numaranız (kredi kartı numarası gibi) ve ödeme aracınızla ilişkili güvenlik kodu gibi satın alma işlemleri yapmanız durumunda ödemenizi işleme koymak için gerekli verileri toplayabiliriz. Tüm ödeme verileri Stripe, Inc. tarafından saklanır. Gizlilik bildirimi bağlantılarını burada bulabilirsiniz: https://stripe.com/privacy
  • Sosyal Medya Giriş Verileri: Facebook, Google, Twitter veya diğer sosyal medya hesaplarınız gibi mevcut sosyal medya hesap bilgilerinizi kullanarak bize kayıt olma seçeneği sunabiliriz. Bir sosyal medya hesabı kullanarak hizmetlerimize kaydolmayı veya oturum açmayı seçerseniz, sizinle ilgili belirli bilgilere erişebiliriz. Bunu yapmayı seçtiğiniz yerde, sosyal medya sağlayıcınızdan sizinle ilgili belirli profil bilgilerini alacağız. Aldığımız profil bilgileri, ilgili sosyal medya sağlayıcısına bağlı olarak değişebilir, ancak genellikle adınızı, e-posta adresinizi, arkadaş listenizi ve profil resminizi ve ayrıca böyle bir sosyal medya platformunda herkese açık hale getirmeyi seçtiğiniz diğer bilgileri içerecektir. Aldığımız bilgileri yalnızca bu gizlilik bildiriminde açıklanan veya ilgili Hizmetlerde size açıkça belirtilen amaçlar için kullanacağız. Kişisel bilgilerinizin üçüncü taraf sosyal medya sağlayıcınız tarafından diğer kullanımlarını kontrol etmediğimizi ve bunlardan sorumlu olmadığımızı lütfen unutmayın. Kişisel bilgilerinizi nasıl topladıklarını, kullandıklarını ve paylaştıklarını ve sitelerinde ve uygulamalarında gizlilik tercihlerinizi nasıl ayarlayabileceğinizi anlamak için gizlilik bildirimlerini incelemenizi öneririz.

Bu kişisel verileri size ürün ve hizmetler sunmak için toplar ve kullanırız. İstediğimiz kişisel verileri sağlamamanız, bu tür ürünleri ve hizmetleri size sunmamızı geciktirebilir veya engelleyebilir.

Bu web sitesi 18 yaşın altındaki çocuklara yönelik değildir ve onlarla ilgili verileri bilerek toplamıyoruz.

Hassas bilgileri işlemeyiz.

Bize sağladığınız tüm kişisel bilgiler doğru, eksiksiz ve doğru olmalı ve bu tür kişisel bilgilerdeki herhangi bir değişikliği bize bildirmelisiniz.

Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler

Kısaca: İnternet Protokolü (IP) adresiniz ve/veya tarayıcı ve cihaz özellikleriniz gibi bazı bilgiler Hizmetlerimizi ziyaret ettiğinizde otomatik olarak toplanır.

Web Sitemizi ziyaret ettiğinizde, kullandığınızda veya gezindiğinizde belirli bilgileri otomatik olarak topluyoruz. Bu bilgiler özel kimliğinizi (adınız veya iletişim bilgileriniz gibi) ifşa etmez ancak IP adresiniz, tarayıcı ve cihaz özellikleriniz, işletim sisteminiz, dil tercihleriniz, yönlendiren URL'ler, cihaz adı, ülke, konum gibi cihaz ve kullanım bilgilerini içerebilir. Bu bilgiler öncelikle Hizmetlerimizin güvenliğini ve işleyişini sürdürmek, analiz ve raporlama amaçlarımız için gereklidir.

Birçok işletme gibi biz de çerezler ve benzer teknolojiler aracılığıyla bilgi topluyoruz.

Topladığımız bilgiler şunları içerir:

  • Günlük ve Kullanım Verileri: Günlük ve kullanım verileri, Hizmetlerimize eriştiğinizde veya Hizmetlerimizi kullandığınızda sunucularımızın otomatik olarak topladığı ve günlük dosyalarına kaydettiğimiz hizmetle ilgili, tanılama, kullanım ve performans bilgileridir. Bizimle nasıl etkileşimde bulunduğunuza bağlı olarak, bu günlük verileri IP adresinizi, cihaz bilgilerinizi, tarayıcı türünü ve Hizmetlerdeki etkinliğiniz hakkındaki ayarları, Aramalar ve kullandığınız özellikler gibi gerçekleştirdiğiniz diğer eylemleri (kullanımınızla ilişkili tarih/saat damgaları, görüntülenen sayfalar ve dosyalar gibi), cihaz olay bilgileri (sistem etkinliği, hata raporları -bazen çökme dökümleri- olarak adlandırılır), donanım ayarları ve bilgileri içerebilir.
  • Cihaz Verileri: Bilgisayarınız, telefonunuz, tabletiniz veya Hizmetlere erişmek için kullandığınız diğer cihazlar hakkındaki bilgiler gibi cihaz verilerini topluyoruz. Kullanılan cihaza bağlı olarak, bu cihaz verileri, IP adresiniz (veya proxy sunucunuz), cihaz ve uygulama kimlik numaralarınız, konumunuz, tarayıcı tipiniz, donanım modeliniz, İnternet servis sağlayıcınız ve/veya mobil operatörünüz, işletim sisteminiz ve sistem yapılandırma bilgilerini kapsar.
  • Konum Verileri: Cihazınızın konumu hakkında kesin veya kesin olmayan bilgiler gibi konum verileri topluyoruz. Ne kadar bilgi topladığımız, Hizmetlere erişmek için kullandığınız cihazın türüne ve ayarlarına bağlıdır. Örneğin, bize mevcut konumunuzu (IP adresinize dayalı olarak) söyleyen coğrafi konum verilerini toplamak için GPS ve diğer teknolojileri kullanabiliriz. Bilgilere erişimi reddederek veya cihazınızda Konum ayarınızı devre dışı bırakarak bu bilgileri toplamamıza izin vermemeyi seçebilirsiniz. Ancak, vazgeçmeyi seçerseniz, Hizmetlerin belirli özelliklerini kullanamayabilirsiniz.

Kişisel Verileriniz Nasıl Toplanır?

Aşağıdakiler de dahil olmak üzere sizden ve sizinle ilgili veri toplamak için farklı yöntemler kullanıyoruz.

  • Doğrudan Etkileşimler: Kimlik ve İletişim Verilerinizi, formları doldurarak, Web Sitemize bilgi göndererek veya yükleyerek, hizmet alıp bizimle sözleşme yaparak veya Web Sitemiz, sosyal medya, telefon, e-posta veya başka yollarla bizimle iletişime geçerek bize verebilirsiniz. Bu, aşağıdakileri yaptığınızda sağladığınız kişisel verileri içerir:
    • Ürünlerimiz veya hizmetlerimizden satın almak;
    • Üye olmak için Web Sitemizde bir hesap oluşturmak (profilinizi sosyal medya profillerinizi kullanarak oluşturmayı seçerseniz, kişisel verilerinizi bu üçüncü taraf platformu üzerinden toplayacağımızı lütfen unutmayın);
    • Bir yarışmaya veya ankete katılmak;
    • Bize geri bildirim göndermek;
    • Bize iletişim kanallarımızdan ulaşmak.
  • Otomatik Teknolojiler veya Etkileşimler. Web Sitemizle etkileşime geçtiğinizde, ekipmanınız, tarama eylemleri ve kalıpları hakkında Teknik Verileri otomatik olarak toplayacağız. Bu kişisel verileri çerezleri ve diğer benzer teknolojileri kullanarak topluyoruz. Daha fazla ayrıntı için lütfen Çerez Politikamıza bakın.
  • Üçüncü Taraflar veya Kamuya Açık Kaynaklar: Aşağıda belirtildiği gibi çeşitli üçüncü taraflar kaynaklarından hakkınızda kişisel veriler alabiliriz:
    • Yukarıda belirtildiği gibi, profilinizi sosyal medya profillerinizi kullanarak oluşturmayı seçerseniz, kişisel verilerinizi bu üçüncü taraf platformu üzerinden toplayacağız;
    • Müşteri durum tespiti sağlayıcıları;
    • Google Analytics gibi analitik sağlayıcı;
    • Web Sitemizin, bilgisayar ağlarımız, bağlantılarımız, erişim kontrol sistemlerimiz, iletişim sistemlerimiz, e-posta ve anlık mesajlaşma sistemlerimiz gibi diğer teknik sistemlerin otomatik olarak izlenmesi yoluyla.


2. BİLGİLERİNİZİ NASIL İŞLİYORUZ?

Bilgilerinizi Hizmetlerimizi sağlamak, iyileştirmek ve yönetmek, sizinle iletişim kurmak, güvenlik ve dolandırıcılığı önlemek ve yasalara uymak için işleriz. Bilgilerinizi, izninizle başka amaçlar için de işleyebiliriz.

Kişisel bilgilerinizi Hizmetlerimizle nasıl etkileşimde bulunduğunuza bağlı olarak çeşitli nedenlerle işleriz:

  • Hesap oluşturma ve kimlik doğrulamayı kolaylaştırmak ve kullanıcı hesaplarını yönetmek: Hesabınızı oluşturup oturum açabilmeniz ve hesabınızı çalışır durumda tutabilmeniz için bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Hizmetlerin kullanıcıya sunulmasını sağlamak, kolaylaştırmak, geliştirmek: Size istenen hizmeti sağlamak, verimliliği artırma, eğitim ve kalite kontrol gibi operasyonel nedenler için bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Kullanıcı sorularına yanıt vermek ve kullanıcılara destek sunmak: Bilgilerinizi, sorularınıza yanıt vermek ve talep edilen hizmetle ilgili yaşayabileceğiniz olası sorunları çözmek için işleyebiliriz.
  • Size yönetim ile ilgili bilgiler göndermek: Bilgilerinizi, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz, şartlar ve politikalarımızdaki değişiklikler ve diğer benzer bilgilerle ilgili ayrıntıları size göndermek için işleyebiliriz.
  • Siparişlerinizi yerine getirmek ve yönetmek: Hizmetler aracılığıyla yapılan siparişlerinizi, ödemelerinizi, iadelerinizi ve değişimlerinizi yerine getirmek ve yönetmek için bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Kullanıcıdan kullanıcıya iletişimi etkinleştirmek: Başka bir kullanıcıyla iletişime izin veren tekliflerimizden herhangi birini kullanmayı seçerseniz bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Geri bildirim istemek: Bilgilerinizi gerektiğinde geri bildirim talep etmek ve Hizmetlerimizi kullanımınız hakkında sizinle iletişime geçmek için işleyebiliriz.
  • Size pazarlama ve promosyon iletişimleri göndermek: Bize gönderdiğiniz kişisel bilgileri, pazarlama tercihlerinize uygunsa, pazarlama amaçlarımız için işleyebiliriz. Pazarlama e-postalarımızdan istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için aşağıdaki 'Gizlilik Haklarınız Nelerdir?' başlığını inceleyebilirsiniz.
  • Size hedefli reklamlar sunmak: İlgi alanlarınıza, konumunuza ve daha fazlasına göre uyarlanmış kişiselleştirilmiş içerik ve reklamlar geliştirmek ve görüntülemek için bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Hizmetlerimizi korumak: Dolandırıcılık izleme ve önleme dahil olmak üzere Hizmetlerimizi güvenli ve emniyetli tutma çabalarımızın bir parçası olarak bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Kullanım eğilimlerini belirlemek: Hizmetlerimizi nasıl kullandıklarını daha iyi anlamak için Hizmetlerimizi nasıl kullandığınızla ilgili bilgileri işleyebiliriz, böylece onları iyileştirebiliriz.
  • Pazarlama ve promosyon kampanyalarımızın etkinliğini izlemek: Sizinle en alakalı pazarlama ve promosyon kampanyalarını nasıl sağlayacağımızı daha iyi anlamak için bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Müşteri anketleri ile işimizi geliştirmek: Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile ilgili müşteri alışkanlıkları hakkında anketler yapmak ve/veya üyelerimizden geri bildirim sağlamak. Diğer üyeleri ve potansiyel müşterileri üyelerimizin denediği ürünler hakkında bilgilendirmek için marka ortaklarıyla (anonimleştirilmedikçe) dahil olmak üzere ürün incelemelerini paylaşmamızı sağlamak. Belirli ürünlerle ilgili geri bildiriminizin Web Sitemizde paylaşılacağını ve/veya ilgili ürünlerin marka ortaklarının web sayfalarına yorum olarak aktarılacağını lütfen unutmayın.
  • Bir bireyin hayati çıkarlarını kurtarmak veya korumak: Zararı önlemek gibi bir bireyin hayati menfaatini korumak veya korumak için gerektiğinde bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Düzenleyici kurumlar: Düzenleyici kurumlar tarafından yapılan denetimler, soruşturmalar veya soruşturmalar için gerekli olan bilgilerin toplanması ve sağlanmasında işleyebiliriz.
  • İş politikalarına uyulmasını sağlamak: Güvenlik ve internet kullanımını kapsayan politikalar.
  • İstatistikler ve analizler: İşimizi yönetmemize yardımcı olacak istatistiksel analizler; örneğin finansal performansımız, müşteri tabanımız, ürün yelpazemiz veya diğer verimlilik önlemlerinin alınabilmesi.

Bilgilerinizi İşlemek için Hangi Yasal Dayanaklara Güveniyoruz?

Kişisel bilgilerinizi yalnızca gerekli olduğuna inandığımızda ve geçerli yasalar uyarınca, örneğin sizin izninizle haklarınızı korumak, meşru ticari çıkarlarımızı yerine getirmek, sözleşme yükümlülüklerimizi yerine getirmek, yasalara uymak, size hizmet sağlamak için geçerli bir yasal nedenimiz (yani yasal dayanağımız) olduğunda işleriz.

AB veya Birleşik Krallık ’ta bulunuyorsanız, bu bölüm sizin için geçerlidir.

Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) ve Birleşik Krallık GDPR, kişisel bilgilerinizi işlemek için dayandığımız geçerli yasal dayanakları açıklamamızı gerektirir. Bu nedenle, kişisel bilgilerinizi işlemek için aşağıdaki yasal dayanaklara güvenebiliriz:

  • Razı Olmak: Kişisel bilgilerinizi belirli bir amaç için kullanmamıza izin verdiyseniz bilgilerinizi işleyebiliriz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.
  • Bir Sözleşmenin İfası: Kişisel bilgilerinizi, Hizmetlerimizi sağlamak da dahil olmak üzere size karşı olan sözleşme yükümlülüklerimizi yerine getirmek için gerekli olduğuna inandığımızda veya sizinle bir sözleşme akdetmeden önce talebiniz üzerine işleyebiliriz.
  • Meşru Menfaatler: Meşru ticari çıkarlarımıza ulaşmak için makul ölçüde gerekli olduğuna inandığımızda ve bu çıkarlar sizin çıkarlarınız ile temel hak ve özgürlüklerinizden daha ağır basmadığı zaman bilgilerinizi işleyebiliriz. Örneğin, kişisel bilgilerinizi aşağıdaki amaçlarla açıklanan amaçlardan bazıları için işleyebiliriz:
    • Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili özel teklifler ve indirimler hakkında kullanıcılara bilgi göndermek
    • Kullanıcılarımız için kişiselleştirilmiş ve alakalı reklam içeriği geliştirmek ve görüntülemek
    • Kullanıcıların katılımını sağlamak ve kullanıcıları elde tutmak için hizmetlerimizi geliştirebilmemiz için hizmetlerimizin nasıl kullanıldığını analiz etmek
    • Pazarlama faaliyetlerimizi desteklemek
    • Sorunları teşhis etmek ve/veya dolandırıcılık faaliyetlerini önlemek
    • Kullanıcı deneyimini iyileştirebilmemiz için kullanıcılarımızın ürünlerimizi ve hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlamak
  • Yasal Yükümlülükler: Bir kanun uygulayıcı kurum veya düzenleyici kurum ile iş birliği yapmak, yasal haklarımızı kullanmak veya savunmak gibi yasal yükümlülüklerimize uymak için gerekli olduğuna inandığımız durumlarda bilgilerinizi işleyebiliriz veya bilgilerinizi, içinde bulunduğumuz, dahil olduğumuz davada kanıt olarak ifşa edebiliriz.
  • Hayati İlgi Alanları: Herhangi bir kişinin güvenliğine yönelik potansiyel tehditler içeren durumlar gibi, hayati menfaatlerinizi veya üçüncü bir tarafın hayati menfaatlerini korumanın gerekli olduğuna inandığımız durumlarda bilgilerinizi işleyebiliriz.

Kanada'da bulunuyorsanız, bu bölüm sizin için geçerlidir.

Kişisel bilgilerinizi belirli bir amaç için kullanmamız için bize özel izin (yani açık rıza) vermişseniz veya izninizin çıkarılabileceği durumlarda (yani zımni rıza) bilgilerinizi işleyebiliriz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

Bazı istisnai durumlarda, yürürlükteki yasalar uyarınca bilgilerinizi kullanabiliriz. Örneğin;

  • Tahsilat açıkça bir kişinin çıkarınaysa ve rıza zamanında alınamıyorsa
  • Soruşturmalar ve dolandırıcılık tespiti ve önlenmesi için
  • Belirli koşulların yerine getirilmesi koşuluyla ticari işlemler için
  • Bir tanık beyanında yer alıyorsa ve tahsilat, bir sigorta talebini değerlendirmek, işleme koymak veya çözmek için gerekliyse
  • Yaralı, hasta veya ölen kişileri belirlemek ve en yakın akrabalarla iletişim kurmak için
  • Bir kişinin mali suiistimal mağduru olduğuna, mağdur olduğuna veya mağdur olabileceğine inanmak için makul nedenlerimiz varsa
  • Toplanmasını ve rıza ile kullanılmasını beklemek makul ise, bilgilerin mevcudiyeti veya doğruluğunu tehlikeye atacaksa ve toplama, bir anlaşmanın ihlali veya Kanada veya bir eyalet yasalarının ihlalinin araştırılmasıyla ilgili amaçlar için makul ise
  • Bir mahkeme celbi, emir, mahkeme emri veya kayıtların üretimiyle ilgili mahkeme kurallarına uymak için ifşanın gerekli olması durumunda
  • Bir kişi tarafından istihdamı, işi veya mesleği sırasında üretilmişse ve veri toplama, bilgilerin üretilme amaçlarıyla tutarlıysa
  • Koleksiyon yalnızca gazetecilik, sanatsal veya edebi amaçlar içinse
  • Bilgiler kamuya açıksa ve mevzuatta belirtilmişse


3. KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ NE ZAMAN VE KİMLERLE PAYLAŞIYORUZ?

Belirli durumlarda ve/veya aşağıdaki kategorilerdeki üçüncü şahıslarla bilgi paylaşabiliriz.

Satıcılar, Danışmanlar ve Diğer Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcılar: Verilerinizi, bizim için veya bizim adımıza hizmet veren ve bu işi yapmak için bu tür bilgilere erişim gerektiren üçüncü taraf satıcılar, hizmet sağlayıcılar, yükleniciler veya aracılar ("üçüncü taraflar") ile paylaşabiliriz. Üçüncü taraflarımızla, kişisel bilgilerinizin korunmasına yardımcı olmak için tasarlanmış sözleşmelerimiz bulunmaktadır. Bu, onlara talimat vermediğimiz sürece kişisel bilgilerinizle hiçbir şey yapamayacakları anlamına gelir. Ayrıca kişisel bilgilerinizi bizim dışımızda hiçbir kuruluşla paylaşmayacaklardır. Ayrıca, bizim adımıza tuttukları verileri korumayı ve talimat verdiğimiz süre boyunca saklamayı taahhüt ederler.

Kişisel bilgileri paylaşabileceğimiz üçüncü taraf kategorileri aşağıdaki gibidir:

  • Reklam Ağları
  • Satış Ortağı Pazarlama Programları
  • Bulut Bilişim Hizmetleri
  • İletişim ve İşbirliği Araçları
  • Veri Analitiği Hizmetleri
  • Veri Depolama Hizmet Sağlayıcıları
  • Finans ve Muhasebe Araçları
  • Ödeme İşlemcileri
  • Performans İzleme Araçları
  • Ürün Mühendisliği ve Tasarım Araçları
  • Yeniden Hedefleme Platformları
  • Satış ve Pazarlama Araçları
  • Sosyal ağlar
  • Kullanıcı Hesabı Kaydı ve Kimlik Doğrulama Hizmetleri
  • Web Sitesi Barındırma Hizmet Sağlayıcıları
  • Test Araçları

Aşağıdaki durumlarda da kişisel bilgilerinizi paylaşmamız gerekebilir:

  • İş Transferleri: Bilgilerinizi herhangi bir birleşme, şirket varlıklarının satışı, finansman veya işimizin tamamının veya bir kısmının başka bir şirkete satın alınmasıyla bağlantılı olarak veya müzakereler sırasında paylaşabilir veya aktarabiliriz.
  • Google Haritalar Platformu API'lerini Kullandığımızda: Bilgilerinizi belirli Google Haritalar Platformu API'leriyle (ör. Google Haritalar API'sı, Yerler API'sı) paylaşabiliriz. Google'ın Gizlilik Politikası hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen bu bağlantıya bakın.
  • İştirakler: Bilgilerinizi bağlı şirketlerimizle paylaşabiliriz, bu durumda bu bağlı kuruluşların bu gizlilik bildirimine uymasını zorunlu kılacağız. Bağlı kuruluşlar, ana şirketimizi ve her türlü bağlı kuruluşu, ortak girişim ortaklarını veya kontrol ettiğimiz veya bizimle ortak kontrol altında olan diğer şirketleri içerir.
  • İş ortakları. Size belirli ürünler, hizmetler veya promosyonlar sunmak için bilgilerinizi iş ortaklarımızla paylaşabiliriz.


4. ÇEREZLER VE DİĞER İZLEME TEKNOLOJİLERİ KULLANIYOR MUYUZ?

Bilgilere erişmek veya bilgileri depolamak için çerezleri ve benzer izleme teknolojilerini (web işaretçileri ve pikseller gibi) kullanabiliriz. Bu tür teknolojileri nasıl kullandığımız ve belirli çerezleri nasıl reddedebileceğinizle ilgili özel bilgiler, Çerez Politikamızda belirtilmiştir.


5. KİŞİSEL VERİLERİNİZ NEREDE TUTULUR? (ULUSLARARASI VERİ TRANSFERİ)

Kişisel veriler, ofislerimizde ve ana şirketimiz Funny Company LTD’de, üçüncü şahıs acentelerin, hizmet sağlayıcıların, temsilcilerin ve acentelerin ofislerinde yukarıda açıklandığı şekilde tutulabilir. Bilgilerinizi kendi ülkeniz dışındaki ülkelere aktarabilir, farklı ülkelerde saklayabilir ve işleyebiliriz.

Sunucularımız Almanya'da bulunmaktadır. Hizmetlerimize Almanya dışından erişiyorsanız, kişisel bilgilerinizin bu ülke arasında paylaşılacağını, üçüncü taraflarca aktarılabileceğini, saklanabileceğini ve işlenebileceğini lütfen unutmayın. Daha fazla ayrıntı için yukarıdaki ‘Kişisel Bilgilerinizi Ne Zaman ve Kimlerle Paylaşıyoruz?’ bölümüne bakın.

Birleşik Krallık dışına aktarılan veriler hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşın.

Kişisel Verilerinizi Birleşik Krallık Dışına Aktarma

Size hizmet sunmak için bazen kişisel verilerinizi Birleşik Krallık dışında paylaşmamız gerekebilir;

  • Birleşik Krallık dışında bulunan hizmet sağlayıcılarımızla;
  • Birleşik Krallık dışında ikamet ediyorsanız;

Veri koruma kanunu kapsamında, kişisel verilerinizi yalnızca Birleşik Krallık dışındaki bir ülkeye veya uluslararası kuruluşa aktarabiliriz;

  • Birleşik Krallık hükümeti, belirli bir ülkenin veya uluslararası kuruluşun kişisel verilerin yeterli düzeyde korunmasını sağladığına karar verdi ("yeterlilik kararı" olarak bilinir);
  • Veri sahipleri için uygulanabilir haklar ve etkili yasal yollar ile birlikte uygun güvenceler mevcuttur;
  • Veri koruma kanunu kapsamında belirli bir istisna geçerlidir.

Yeterlilik Kararı

Kişisel verilerinizi bir yeterlilik kararına dayanarak belirli ülkelere aktarabiliriz. Bunlar şunları içerir:

  • Tüm Avrupa Birliği ülkeleri ve Avrupa Ekonomik Alanı ülkeleri;
  • Andorra, Arjantin, Kanada, Faroe Adaları, Guernsey, İsrail, Man Adası, Japonya, Jersey, Yeni Zelanda, İsviçre ve Uruguay dahil olmak üzere Birleşik Krallık hükümetinin lehinde yeterlilik kararı verdiği ülkeler.

Yeterlilik kararlarından yararlanan ülkelerin listesi zaman zaman değişecektir. Varsa, her zaman bir yeterlilik kararına güvenmeye çalışacağız.

Kişisel verileri aktarmamız muhtemel olan diğer ülkeler, bir yeterlilik kararı avantajına sahip değildir. Bu, kişisel veriler için kötü bir koruma sağladıkları anlamına gelmez, ancak aşağıda açıklandığı gibi, uygun güvenlik önlemlerinin alındığından emin olmak veya bir istisnaya dayanmak gibi kişisel verileri aktarmak için alternatif gerekçelere bakmalıyız.

Uygun Güvenlik Önlemleriyle Transferler

Yeterlilik kararının olmadığı durumlarda, aktarımın veri koruma yasasına uygun olduğundan, uygun güvencelerin mevcut olduğundan ve veri sahipleri için uygulanabilir haklar ve etkili yasal yolların mevcut olduğundan emin olduğumuz takdirde kişisel verilerinizi başka bir ülkeye aktarabiliriz. Tedbirler, genellikle yasal olarak onaylanmış standart veri koruma sözleşmesi maddelerinin kullanılmasını içerecektir.

İstisna Kapsamındaki Transferler

Yeterlilik kararı veya uygun güvencelerin yokluğunda, istisnai durumlarda kişisel verileri, ilgili veri koruma kanunu kapsamında bir istisnanın geçerli olduğu durumlarda üçüncü bir ülkeye veya uluslararası kuruluşa aktarabiliriz, örneğin:

  • Olası riskler hakkında bilgilendirildikten sonra önerilen transfere açıkça onay verdiyseniz;
  • Aramızdaki bir sözleşmenin ifası için veya talebiniz üzerine sözleşme öncesi önlemler almak için transfer gerekliyse;
  • Bizimle başka bir kişi arasında çıkarlarınıza uygun bir sözleşme için transfer gerekliyse;
  • Yasal iddiaları oluşturmak, uygulamak veya savunmak için transfer gerekliyse

Ayrıca, çıkarlarınız, haklarınız ve özgürlükleriniz bu çıkarları geçersiz kılmadığı sürece, zorunlu meşru çıkarlarımız için de bilgi aktarabiliriz. Bu tür aktarımlar için özel koşullar geçerlidir ve bu nedenle kişisel verilerinizi aktarmaya çalıştığımızda ve istediğimiz zaman ilgili bilgileri sağlayacağız.

Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya Birleşik Krallık 'ta ikamet ediyorsanız, bu ülkelerde veri koruma yasaları veya ülkenizdekiler kadar kapsamlı diğer benzer yasalar bulunmayabilir. Ancak, bu gizlilik bildirimine ve yürürlükteki yasalara uygun olarak kişisel bilgilerinizi korumak için gerekli tüm önlemleri alacağız.

Avrupa Komisyonu'nun Standart Sözleşme Maddeleri

Avrupa Komisyonu'nun Standart Sözleşme Maddelerini grup şirketlerimiz arasında ve bizimle üçüncü taraf sağlayıcılarımız arasında kişisel bilgi transferleri için kullanmak da dahil olmak üzere, kişisel bilgilerinizi korumak için gerekli önlemleri uyguladık. Bu maddeler, tüm alıcıların, işledikleri Avrupa Ekonomik Alanı veya Birleşik Krallık kaynaklı tüm kişisel bilgileri Avrupa veri koruma yasaları ve yönetmeliklerine uygun olarak korumasını gerektirir. Standart Sözleşme Maddelerimiz talep üzerine sağlanabilir. Üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarımız ve ortaklarımızla benzer uygun önlemleri uyguladık. Talep üzerine daha fazla ayrıntı sağlanabilir.


6. BİLGİLERİNİZİ NE KADAR SÜRE TUTARIZ?

Bilgilerinizi, yasalar aksini gerektirmedikçe, bu gizlilik bildiriminde belirtilen amaçları yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklarız. Kanunen daha uzun bir saklama süresi gerekmedikçe veya izin verilmedikçe (vergi, muhasebe veya diğer yasal gereklilikler gibi) kişisel bilgilerinizi yalnızca bu gizlilik bildiriminde belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklayacağız. Bu bildirimdeki hiçbir amaç, kişisel bilgilerinizi, kullanıcının hesabının sona ermesinden sonra üç (3) aydan daha uzun bir süre saklamamızı gerektirmeyecektir.

Kişisel bilgilerinizi işlemek için devam eden meşru bir iş ihtiyacımız olmadığında, bu tür bilgileri siler veya anonimleştiririz veya bu mümkün değilse (örneğin, kişisel bilgileriniz yedek arşivlerde saklandığından) güvenli bir şekilde kişisel bilgilerinizi saklayıp, silinmesi mümkün olana kadar başka işlemlerden uzak tutarız.


7. BİLGİLERİNİZİ NASIL GÜVENLİ TUTUYORUZ?

Kişisel bilgilerinizi bir organizasyonel ve teknik güvenlik önlemleri sistemi ile korumayı amaçlıyoruz. İşlediğimiz tüm kişisel bilgilerin güvenliğini korumak için tasarlanmış uygun ve makul teknik ve kurumsal güvenlik önlemleri uyguladık. Bununla birlikte, bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için aldığımız önlemlere ve çabalarımıza rağmen, İnternet üzerinden hiçbir elektronik iletişimin veya bilgi depolama teknolojisinin %100 güvenli olacağı garanti edilemez, bu nedenle bilgisayar korsanlarının, siber suçluların veya diğer yetkisiz üçüncü şahısların hiçbir şekilde güvenliğimizi yenemeyeceğine ve uygunsuz şekilde veri toplayıp bilgilerinizi çalmak veya değiştirmek için erişemeyeceğine dair söz veya garanti veremeyiz. Kişisel bilgilerinizi korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacak olsak da, kişisel bilgilerin Hizmetlerimize ve Hizmetlerimizden iletilmesinin riski size aittir. Hizmetlere yalnızca güvenli bir ortamda erişmelisiniz.


8. 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN BİLGİ TOPLAR MIYIZ?

18 yaşın altındaki çocuklardan bilerek veri talep etmiyoruz veya bu çocuklar için pazarlama yapmıyoruz. Hizmetleri kullanarak, en az 18 yaşında olduğunuzu veya böyle bir reşit olmayanın ebeveyni veya vasisi olduğunuzu ve bu reşit olmayan bağımlı kişinin Hizmetleri kullanmasına izin verdiğinizi beyan edersiniz. 18 yaşından küçük kullanıcılardan kişisel bilgilerin toplandığını öğrenirsek, hesabı devre dışı bırakacağız ve bu tür verileri kayıtlarımızdan derhal silmek için makul önlemleri alacağız. 18 yaşın altındaki çocuklardan toplamış olabileceğimiz herhangi bir veriden haberdar olursanız, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşın.


9. GİZLİLİK HAKLARINIZ NELERDİR?

Avrupa Ekonomik Alanı, Birleşik Krallık ve Kanada gibi bazı bölgelerde, kişisel bilgilerinize daha fazla erişmenizi ve bunlar üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlayan haklara sahipsiniz. Bunlar, (i) kişisel bilgilerinize erişim talep etme ve bu bilgilerin bir kopyasını alma, (ii) düzeltme veya silme talebinde bulunma; (iii) kişisel bilgilerinizin işlenmesini kısıtlamak ve (iv) varsa, veri taşınabilirliği için. Bazı durumlarda, kişisel bilgilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkınız da olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşın.

Yürürlükteki veri koruma yasalarına uygun olan tüm talepleri değerlendireceğiz ve harekete geçeceğiz.

  • Avrupa Ekonomik Alanı veya Birleşik Krallık 'ta bulunuyorsanız ve kişisel bilgilerinizi yasa dışı bir şekilde işlediğimizi düşünüyorsanız, yerel veri koruma denetleme kurumuna şikayette bulunma hakkınız da vardır. İletişim bilgilerini burada bulabilirsiniz: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm
  • İsviçre'de bulunuyorsanız, veri koruma yetkililerinin iletişim bilgileri burada mevcuttur: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html

Onayı Tercihinizi Değiştirme

Geçerli yasaya bağlı olarak verdiğiniz onayı istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşın. Ancak, bunun geri çekilmeden önceki işlemenin yasallığını etkilemeyeceğini veya geçerli yasalar izin verdiğinde, kişisel bilgilerinizin rıza dışında yasal işleme gerekçelerine dayanarak gerçekleştirilen işlenmesini etkilemeyeceğini lütfen unutmayın.

Pazarlama ve Promosyon İletişimlerinden Vazgeçme

Gönderdiğimiz e-postalardaki abonelikten çıkma bağlantısına tıklayarak veya aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşarak istediğiniz zaman pazarlama ve promosyon iletişimlerimizden çıkabilirsiniz. Bununla birlikte, örneğin, hesabınızın yönetimi ve kullanımı için gerekli olan hizmetle ilgili mesajları size göndermek, hizmet taleplerine yanıt vermek veya diğer pazarlama dışı amaçlar için sizinle yine de iletişim kurabiliriz.

Hesap Bilgileri

Herhangi bir zamanda hesabınızdaki bilgileri gözden geçirmek veya değiştirmek ya da hesabınızı sonlandırmak isterseniz, şunları yapabilirsiniz:

  • Aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşın.
  • Hesap ayarlarınızda oturum açın ve kullanıcı hesabınızı güncelleyin.

Hesabınızı feshetme talebiniz üzerine, hesabınızı ve bilgilerinizi aktif veri tabanlarımızdan devre dışı bırakacak veya sileceğiz. Ancak, dolandırıcılığı önlemek, sorunları gidermek, herhangi bir soruşturmaya yardımcı olmak, yasal şartlarımızı uygulamak ve/veya geçerli yasal gerekliliklere uymak için dosyalarımızda bazı bilgileri tutabiliriz.

Tanımlama Bilgileri ve Benzer Teknolojiler

Çoğu Web tarayıcısı, varsayılan olarak tanımlama bilgilerini kabul edecek şekilde ayarlanmıştır. Tercih ederseniz, genellikle tarayıcınızı çerezleri kaldıracak ve çerezleri reddedecek şekilde ayarlamayı seçebilirsiniz. Tanımlama bilgilerini kaldırmayı veya tanımlama bilgilerini reddetmeyi seçerseniz, bu, Hizmetlerimizin belirli özelliklerini veya hizmetlerini etkileyebilir. Reklam verenlerin ilgi alanına dayalı reklamcılık hizmetinden vazgeçmek için http://www.aboutads.info/choices adresini ziyaret edin. Gizlilik haklarınız hakkında sorularınız veya yorumlarınız varsa, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerinden bize ulaşın.


10. TAKİP-ETME ÖZELLİKLERİ İÇİN KONTROLLER

Çoğu web tarayıcısı ve bazı mobil işletim sistemleri ve mobil uygulamalar, çevrimiçi tarama etkinliklerinizle ilgili verilerin izlenmemesi ve toplanmaması için gizlilik tercihinizi belirtmek için etkinleştirebileceğiniz bir Takip-Etme (Do-Not-Track) özelliği veya ayarı içerir. Bu aşamada, Takip-Etme sinyallerini tanımak ve uygulamak için tek tip bir teknoloji standardı kesinleşmemiştir. Bu nedenle, şu anda Takip-Etme tarayıcı sinyallerine veya çevrimiçi izlenmeme tercihinizi otomatik olarak bildiren diğer mekanizmalara yanıt veremiyoruz. Gelecekte izlememiz gereken bir çevrimiçi izleme standardı benimsenirse, bu gizlilik bildiriminin gözden geçirilmiş bir versiyonunda sizi bu uygulama hakkında bilgilendireceğiz.


11. KALİFORNİYA İKAMET EDENLERİN ÖZEL GİZLİLİK HAKLARI VAR MI?

Evet, Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız, kişisel bilgilerinize erişimle ilgili belirli haklara sahipsiniz. ‘Shine The Light’ yasası olarak da bilinen Kaliforniya Medeni Kanun’u Bölüm 1798.83, Kaliforniya’da ikamet eden kullanıcılarımızın, yılda bir kez ve ücretsiz olarak bizden kişisel bilgi kategorileri hakkında (varsa) bilgi talep etmesine, doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü taraflara ifşa edilen ve bir önceki takvim yılında kişisel bilgileri paylaştığımız tüm üçüncü tarafların adları ve adresleri almasına izin verir. Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız ve böyle bir talepte bulunmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak talebinizi yazılı olarak bize iletin.

18 yaşın altındaysanız, Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız ve Hizmetlerde kayıtlı bir hesabınız varsa, Hizmetlerde herkese açık olarak yayınladığınız istenmeyen verilerin kaldırılmasını talep etme hakkınız vardır. Bu tür verilerin kaldırılmasını talep etmek için lütfen aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin ve hesabınızla ilişkili e-posta adresini ve Kaliforniya'da ikamet ettiğinize dair bir beyanı ekleyin. Verilerin Hizmetlerde herkese açık olarak görüntülenmemesini sağlayacağız, ancak verilerin tüm sistemlerimizden (örneğin yedekler, vb.) tamamen veya kapsamlı bir şekilde kaldırılamayacağını lütfen unutmayın.

CCPA Gizlilik Bildirimi

Kaliforniya Düzenlemeler Kanunu, bir ‘vatandaşı’ şu şekilde tanımlar:

  • (1) Kaliforniya Eyaletinde geçici veya geçici bir amaç dışında bulunan her birey ve
  • (2) geçici veya geçici bir amaç için Kaliforniya Eyaleti dışında olan Kaliforniya Eyaletinde ikamet eden her birey

Diğer tüm bireyler 'yerleşik olmayanlar' olarak tanımlanır.

Bu 'yerleşik' tanımı sizin için geçerliyse, kişisel bilgilerinizle ilgili belirli hak ve yükümlülüklere bağlı kalmalıyız.

Hangi Kategorilerdeki Kişisel Bilgileri Topluyoruz?

Son on iki (12) ay içinde aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini topladık:

Kategori Örnekler Toplandı
A. Tanımlayıcılar Gerçek isim, soyisim, kullanıcı adı, posta adresi, telefon veya cep telefonu iletişim numarası, benzersiz kişisel tanımlayıcı, çevrimiçi tanımlayıcı, İnternet Protokolü adresi, e-posta adresi ve hesap adı gibi iletişim bilgileri Evet
B. Kaliforniya Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileri İsim, iletişim bilgileri, eğitim, istihdam, istihdam geçmişi ve finansal bilgiler Evet
C. Kaliforniya veya federal yasalara göre korunan sınıflandırma özellikleri Cinsiyet ve doğum tarihi Evet
D. Ticari bilgiler İşlem bilgileri, satın alma geçmişi, finansal ayrıntılar ve ödeme bilgileri Evet
E. Biyometrik bilgiler Parmak izleri ve ses izleri Hayır
F. İnternet veya diğer benzer ağ etkinliği Tarama geçmişi, arama geçmişi, çevrimiçi davranış, ilgi alanı verileri ve bizim ve diğer web sitelerimiz, uygulamalarımız, sistemlerimiz ve reklamlarımızla etkileşimler Evet
G. Coğrafi konum verileri Cihaz konumu Evet
H. Sesli, elektronik, görsel, termal, koku veya benzeri bilgiler İş faaliyetlerimizle bağlantılı olarak oluşturulan görüntü ve ses, video veya arama kayıtları Evet
I. Mesleki veya istihdamla ilgili bilgiler Bize bir iş başvurusunda bulunursanız, size bir işletme düzeyinde veya iş unvanı, iş geçmişi ve mesleki nitelikler düzeyinde hizmetlerimizi sunmak için işletme iletişim bilgileri Evet
J. Eğitim Bilgileri Öğrenci kayıtları ve dizin bilgileri Hayır
K. Diğer kişisel bilgilerden elde edilen çıkarımlar Örneğin, bir bireyin tercihleri ve özellikleri hakkında bir profil veya özet oluşturmak için yukarıda listelenen toplanan kişisel bilgilerin herhangi birinden çıkarılan çıkarımlar Evet

Ayrıca, bizimle şahsen, çevrimiçi olarak veya telefon veya posta yoluyla aşağıdaki bağlamda etkileşimde bulunduğunuz durumlarda bu kategoriler dışında başka kişisel bilgiler de toplayabiliriz:

  • Müşteri destek kanallarımız aracılığıyla yardım almak;
  • Müşteri anketlerine veya yarışmalarına katılım;
  • Hizmetlerimizin sunumunda kolaylık sağlamak ve sorularınıza yanıt vermek.

Kişisel bilgilerinizi nasıl kullanır ve paylaşırız?

Funny Company LTD, kişisel bilgilerinizi şu yollarla toplar ve paylaşır:

  • Hedefleme çerezleri / Pazarlama çerezleri
  • Sosyal medya çerezleri
  • İşaretler / Pikseller / Etiketler
  • Sosyal medya eklentileri: Facebook Paylaş ve Twitter Paylaş. Hizmetlerimizde 'Beğen' düğmesi gibi sosyal medya özellikleri ve 'Paylaş' düğmesi gibi araçlar kullanıyoruz. Bu tür özellikler, İnternet Protokolü (IP) adresinizi işleyebilir ve Web Sitemizde hangi sayfayı ziyaret ettiğinizi takip edebilir. Özelliğin doğru şekilde çalışmasını sağlamak için bir çerez yerleştirebiliriz. Belirli bir sosyal medya platformunda oturum açtıysanız ve o sosyal medya platformuna ait bir araç veya düğme ile etkileşimde bulunuyorsanız, bu bilgiler söz konusu sosyal medya platformundaki profilinize kaydedilebilir. Bunu önlemek için Hizmetlere erişmeden veya Hizmetleri kullanmadan önce o sosyal medya platformundan çıkış yapmalısınız. Sosyal medya özellikleri ve araçları bir üçüncü tarafça veya doğrudan Hizmetlerimizde barındırılabilir. Bu özelliklerle olan etkileşimleriniz, bunları sağlayan şirketlerin gizlilik bildirimlerine tabidir. Bu düğmelerden birine tıklayarak, bu eklentinin kullanımını ve dolayısıyla kişisel bilgilerin ilgili sosyal medya hizmetine aktarılmasını kabul etmiş olursunuz. Bu iletilen verilerin özü ve kapsamı veya bunların ek işlenmesi üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur.

Veri toplama ve paylaşma uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgiyi bu gizlilik bildiriminde bulabilirsiniz.

Bizimle aşağıdaki iletişim bilgilerinden iletişime geçebilirsiniz.

Vazgeçme hakkınızı kullanmak için yetkili bir temsilci kullanıyorsanız, yetkili temsilci sizin adınıza hareket etmek için geçerli olarak yetkilendirildiğine dair kanıt sunmazsa, talebi reddedebiliriz.

Bilgileriniz Başkalarıyla Paylaşılacak Mı?

Kişisel bilgilerinizi, her bir hizmet sağlayıcı ile aramızdaki yazılı bir sözleşme uyarınca hizmet sağlayıcılarımızla ifşa edebiliriz. Her hizmet sağlayıcı, bilgileri bizim adımıza işleyen kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Kişisel bilgilerinizi, teknolojik geliştirme ve gösterim için dahili araştırma yapmak gibi kendi iş amaçlarımız için kullanabiliriz. Bu, kişisel bilgilerinizin 'satılması' olarak kabul edilmez.

Funny Company LTD, önceki on iki (12) ay içinde herhangi bir kişisel bilgiyi ticari veya ticari bir amaçla üçüncü taraflara satmamıştır. Funny Company LTD, önceki on iki (12) ay içinde bir iş veya ticari amaç için aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini üçüncü taraflara ifşa etti:

  • Adınız, iletişim bilgileriniz, eğitiminiz, istihdamınız, istihdam geçmişiniz ve mali bilgileriniz gibi Kaliforniya Müşteri Kayıtları yasasında tanımlandığı şekliyle kişisel bilgiler.

Kişisel bilgilerini ticari veya ticari amaçla paylaşıldığı üçüncü taraflar ile ilgili açıklamayı yukarıdaki 'Kişisel Bilgilerinizi Ne Zaman ve Kimlerle Paylaşıyoruz?' başlığında bulabilirsin.

Kişisel Verilerinize İlişkin Haklarınız

Verilerin Silinmesini Talep Etme Hakkı: Silme Talebi

Kişisel bilgilerinizin silinmesini talep edebilirsiniz. Bizden kişisel bilgilerinizi silmemizi isterseniz, başka bir tüketicinin ifade özgürlüğü hakkını kullanması gibi (ancak bununla sınırlı olmamak üzere) yasaların öngördüğü belirli istisnalara tabi olarak (yasal bir zorunluluktan kaynaklanan uyumluluk gereksinimlerimiz veya yasa dışı faaliyetlere karşı koruma sağlamak için gerekli olabilecek herhangi bir işleme) talebinize saygı duyacağız ve kişisel bilgilerinizi sileriz.

Bilgilendirilme Hakkı: Bilgi Talebi

Koşullara bağlı olarak, şunları bilmeye hakkınız vardır:

  • Kişisel bilgilerinizi toplayıp kullanmadığımız;
  • Topladığımız kişisel bilgi kategorileri;
  • Toplanan kişisel bilgilerin kullanım amaçları;
  • Kişisel bilgilerinizi üçüncü taraflara satıp satmayacağımız;
  • Bir iş amacıyla sattığımız veya ifşa ettiğimiz kişisel bilgi kategorileri;
  • Kişisel bilgilerin bir iş amacıyla satıldığı veya ifşa edildiği üçüncü şahıs kategorileri;
  • Kişisel bilgileri toplamak veya satmak için ticari veya ticari amaç.

Yürürlükteki yasalara göre, bir tüketici talebine yanıt olarak kimliği gizlenen tüketici bilgilerini sağlamak veya silmek veya bir tüketici talebini doğrulamak için bireysel verileri yeniden tanımlamakla yükümlü değiliz.

Tüketicinin Mahremiyet Haklarının Kullanımına İlişkin Ayrımcılık Yapmama Hakkı

Gizlilik haklarınızı kullanırsanız size karşı ayrımcılık yapmayacağız.

Doğrulama Süreci

Talebinizi aldıktan sonra, sistemimizde hakkında bilgilere sahip olduğumuz kişiyle aynı kişi olduğunuzu belirlemek için kimliğinizi doğrulamamız gerekecek. Bu doğrulama çabaları, bize daha önce vermiş olduğunuz bilgilerle eşleştirebilmemiz için sizden bilgi vermenizi istememizi gerektirir. Örneğin, gönderdiğiniz talebin türüne bağlı olarak, sağladığınız bilgileri zaten dosyamızda bulunan bilgilerle eşleştirebilmemiz için sizden belirli bilgileri sağlamanızı isteyebiliriz veya sizinle bir iletişim yöntemi (ör. bize daha önce sağladığınız telefon veya e-posta) aracılığıyla iletişim kurabiliriz. Koşulların gerektirdiği şekilde diğer doğrulama yöntemlerini de kullanabiliriz.

Kimliğinizi veya talepte bulunma yetkinizi doğrulamak için yalnızca talebinizde sağlanan kişisel bilgileri kullanacağız. Mümkün olduğu ölçüde, doğrulama amacıyla sizden ek bilgi talep etmekten kaçınacağız. Ancak, tarafımızca halihazırda tutulan bilgilerden kimliğinizi doğrulayamazsak, kimliğinizi doğrulamak ve güvenlik veya dolandırıcılığı önleme amacıyla ek bilgiler vermenizi isteyebiliriz. Bu tür ek bilgileri, sizi doğrulamayı bitirir bitirmez sileceğiz.

Diğer Gizlilik Hakları

  • Kişisel bilgilerinizin işlenmesine itiraz edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin yanlış olması veya artık geçerli olmaması durumunda düzeltilmesini talep edebilir veya bilgilerin işlenmesinin kısıtlanmasını talep edebilirsiniz.
  • CCPA kapsamında sizin adınıza talepte bulunmak üzere yetkili bir temsilci atayabilirsiniz. CCPA 'ya göre sizin adınıza hareket etmek için geçerli bir şekilde yetkilendirildiğine dair kanıt sunmayan yetkili bir temsilcinin talebini reddedebiliriz.
  • Kişisel bilgilerinizin gelecekte üçüncü taraflara satılmasından vazgeçmeyi talep edebilirsiniz. Bir vazgeçme talebini aldıktan sonra, mümkün olan en kısa sürede, ancak talebin sunulduğu tarihten itibaren en geç on beş (15) gün içinde talep üzerine harekete geçeceğiz.

Bu hakları kullanmak için aşağıdaki iletişim bilgilerine başvurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Verilerinizi nasıl kullandığımızla ilgili bir şikâyetiniz varsa, sizden haber almak isteriz.


12. GİZLİLİK POLİTİKANISININ GÜNCELLENMESİ

Evet, ilgili yasalara uygunluğu sürdürmek için bu bildirimi gerektiği şekilde güncelleyeceğiz. Bu gizlilik bildirimini zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncellenmiş sürüm, güncellenmiş bir 'Revize' tarihi ile belirtilecek ve güncellenmiş sürüm, erişilebilir olduğu anda yürürlüğe girecektir. Bu gizlilik bildiriminde önemli değişiklikler yaparsak, bu tür değişikliklere ilişkin belirgin bir bildirim yayınlayarak veya doğrudan size bir bildirim göndererek sizi bilgilendirebiliriz. Bilgilerinizi nasıl koruduğumuzdan haberdar olmak için bu gizlilik bildirimini sık sık gözden geçirmenizi öneririz.


13. SİZDEN TOPLADIĞIMIZ VERİLERİ İNCELEMEK, GÜNCELLEMEK, SİLME TALEBİNDE BULUNMAK

Ülkenizin geçerli yasalarına dayanarak, sizden topladığımız kişisel bilgilere erişim talep etme, bu bilgileri değiştirme veya silme hakkınız olabilir. Kişisel bilgilerinizi gözden geçirme, güncelleme veya silme talebinde bulunmak için lütfen aşağıdaki e-posta adresinden bize ulaşın.


BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Gizlilik Politikamız ile ilgili sorularınız veya yorumlarınız varsa, bize aşağıdaki e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz
Şirket: Funny Company LTD
Şirket No: 14315600
Adres: 284 Chase Road, A Block 2nd Floor, London, England, N14 6HF
E-posta: mail@davetino.com