Mükemmel bir baby shower planlarken ilk adım eğlenceli etkinlik için bir tema seçmektir. Erkek bebekler için seçilebilecek pek çok baby shower teması olduğundan en iyilerinden bazılarını vurgulamak ve dekorasyon, yemek fikirleriyle her birini nasıl hayata geçireceğiniz konusunda size rehberlik etmek için bu yazıyı hazırladık. İşte erkek bebek baby shower organizasyonu için favori fikirlerimizden bazıları...


Baby Shark Teması

Sevimli bir deniz altı baby shower teması haline gelen Baby Shark bolca eğlence fırsatı sunuyor. Süslemeler için okyanus mavisi, deniz mavisi ve beyazla tamamlayacak dekor eşyaları satın alabilirsiniz. Yiyecek ikramı olarak ise tropikal yaz lezzetlerinden esinlenebilirsiniz. Mama Shark ve Daddy Shark yazılı kıyafetler ise bu temayı tamamlamanızı sağlayacaktır.


Dinozor Teması

Erkek bebeğinizin gelişini kutladığınız baby shower partiniz için biraz daha özel bir şey arıyorsanız dinozor aksesuarları ve eşyaları ile benzersiz bir dinozor teması oluşturmayı düşünebilirsiniz. Dinozorları pastanın, tabakların, peçetelerin üzerinde bulundurmak ve hatta bir masa düzenlemesi yapmak için bazı dino oyuncakları almak gibi yollara başvurarak bu temayı hayata geçirebilirsiniz. Kurulması zor olmayan bu tema için nötr renkler ile yeşil rengi kombine etmek iyi bir fikir olacaktır. Baby shower partisinde dekor olarak kullandığınız bazı öğeleri parti sonunda konuklarınıza hediye edebilir veya minik oğlunuza uygun bir yaşa geldiğinde vermek üzere saklayabilirsiniz.


Spor Teması

Özellikle futbol seven bir aileyseniz baby shower konseptinizin spor temalı olması şaşırtıcı olmayacaktır. Bu temayı hayata geçirmek için masa süsü olarak küçük futbol topları topları kullanabilir, kapkeklere beyzbol sopaları ekleyebilir ve süslemeler için kasklar veya formalar kullanabilirsiniz. Tabii ki spor temalı bir baby shower için kıyafet tercihi de formadan yana olacaktır. Bu şekilde baby shower partiniz sevdiğiniz takımı desteklemeniz için bir fırsata dönüşmüş olur.


Uzay Teması

Uzay temalı bir baby shower için uzay gemilerini ve roketleri, gezegenleri ve yıldızları düşünün. Yeşil uzaylı kurabiyeleri, gezegen pastaları ve meyve, sebze roketleri menünüzün bir parçası olabilir. Gezegen şeklinde tasarlanmış bir pasta da uzay temalı erkek bebek baby shower organizasyonu için son derece uyumlu olacaktır. Süt şişelerini roket gemisine dönüştürdüğünüz bir konsept eminiz ki herkes açısından eğlenceli ve keyifli geçecektir.


Kraliyet Teması

Bu temayı uygulamayı düşünüyorsanız bir erkek çocuk için mükemmel baby shower için doğru yoldasınız. Üstelik bunu yapmak için büyük bir bütçeye ihtiyacınız da yok. Anne için bir taht ve taçlı zarif bir pasta öne çıkarılabilirken odayı ve masaları süslemek için ışıltılı altın balonlar ve çelenkler kullanılabilir. Kraliyet temasını göz önünde bulundurarak açık büfe tarzında yemek servisi yapmak istiyor veya menüyü basit tutmak istiyorsanız masayı süslemek için çok sayıda ışıltılı kullanmaktan çekinmeyin. Taç şeklindeki kutularda paketlenmiş çikolatalar da konuklara ikramda bulunmak için güzel bir fikirdir.


Ağaç Teması

Biraz dal, kütük, çam kozalağı ve meşe palamudu toplamaya hazırsanız bu tema tam da size göre. Bu ana aksesuarlar orman havası oluşturmanıza yardımcı olacak. Bu baby shower temasını oluşturmak size çok eğlenceli gelecek çünkü kendi başınıza yapabileceğiniz çok şey var. Meşe palamudu gibi görünen çikolata toplarından yenilebilir hayvan kurabiyelerine misafirlerinize ikram edebileceğiniz çok sayıda sunum seçeneği mevcut. Orman esintili bir pasta ise hiç şüphesiz bu temanın ana ögesi olacaktır. Ahşap bardak altlıkları veya mumlar da yine bu temayı bir adım öteye taşıyacak unsurlardan. Ağaç teması baby shower konseptinize konu olmak için sınırsız alternatif seçenekleriyle karşınıza çıkıyor.


Bıyık Teması

Çok popüler ve eğlenceli detayları bir araya getiren baby shower fikirlerinden bir tanesi de bıyık teması. Bu tema papyonlardan şapkalara pek çok aksesuarı organizasyonunuzda kullanmanıza olanak tanıyor. Mavi, beyaz düğmeler ve fiyonklar süslemelerde kullanılabileceği gibi baby shower pastasında da tercih edilebilir. Ayrıca fiyonk veya şapka şeklindeki kek ve kurabiyeleri misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Bıyık şeklindeki yiyecekler paketlenip misafirlerinize minik oğlunuzun gelişini kutladığınız bu özel günün hediyesi olarak verilebilir. Bıyık teması eğlenceli oluşunun yanı sıra hayal gücünün sınırlarını zorlamanıza imkan sağlaması sebebiyle de tercih sebebiniz olacaktır.


Birbirinden güzel baby shower davetiyesi modelleri için online baby shower davetiyesi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Davetino ile tüm etkinlikleriniz için davetiye hazırlamak ve konuklarınızı yönetmek (LCV) çok kolay!