Düğün öncesinde en önemli aşamalardan biri evlilik teklifi. Her kadın hayatında en az bir kez evlenme teklifinin nasıl olacağını hayal etmiştir. Evet kelimesinden önceki evlilik teklifi, çiftin hayatındaki en heyecanlı anlardan biri. Bu yüzden yer, an, yüzük, kelimeler ve o ana dahil olan her şey hakkında hayal kurarız. Önemli olan ise bu deneyimin romantizmden yoksun olmaması ve sizin için anlamlı olması. İşte bu yüzden, Davetino sizler için evlilik teklifi fikirleri sunuyor.

Unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak için bir film sahnesini yeniden yaratmanıza gerek yok. Planladığınız an için mükemmel olabilecek basit ve yaratıcı evlilik teklifi fikirlerine göz atın!


Halka Açık Bir Yerde Evlilik Teklifi

Metroda, alışveriş merkezinde veya lunaparkta... Öne çıkması gereken detay ise yaratıcılık diyebiliriz. Fakat halka açık bir yerde evlilik teklifi yaparken dikkatli olmalısınız. Çünkü bu deneyim her yerde hoş karşılanmayabilir. Ayrıca, eş adayınızın da bu özel anı tercih edip etmeyeceğini düşünmelisiniz.


Canlı Müzik Eşliğinde Evlilik Teklifi

Kemancılar, opera şarkıcıları veya slow bir müzik eşliğinde evlilik teklifi hoş olabilir. Özellikle müzik tutkunu çiftler için ideal bir seçenek. Müzikle birlikte göz yaşlarının sel olma ihtimali de var. Romantik bir evlilik teklifi düşünüyorsanız; müzik unsurunu değerlendirebilirsiniz.


Sürpriz Evlilik Teklifi Mesajı

Evlilik teklifinizle eş adayınızı şaşırtmak ve onu etkilemek istiyorsanız; sürpriz bir teklif düşünebilirsiniz. Örneğin, partnerinizin hiç beklemediği bir anda balon üzerinde ‘’benimle evlenir misin?’’ yazısını görmesi onu etkileyecek ve mutlu edebilecek. Bu tamamen romantik bir teklif. Bir diğer seçenek ise bir odanın tavanını aynı mesajın yazılı olduğu balonlarla doldurmak...


Seyahat Ederken veya En Sevdiğiniz Şehirde Evlilik Teklifi

Sevdiğiniz kişinin en sevdiği şehre ya da hep gitmek istediği bir yere seyahat ederken sürpriz bir evlilik teklifi muazzam bir seçenek olabilir. Arkanızda Floransa'nın eşsiz şehir silüeti, etrafta alkışlayan kalabalıklar, unutulmaz bir anı olabilir!


Bir Binaya Işık Yansıtarak Evlilik Teklifi

Bu öneri, genellikle başarıya ulaşan yaratıcı evlilik teklifi fikirleri arasında yer alıyor. Partnerinizle sokakta yürüyorsunuz ve birdenbire bir binada ışıklar öne çıkıyor, yanıp sönen bir evlilik teklifi mesajı görüyorsunuz. Etkileyici olmaz mıydı? Bizce bu mesaja direnmek imkânsız olurdu!


Sinemada Evlilik Teklifi

Film arasında beyaz perdenin önüne geçerek, partnerinize evlenme teklifi edebilirsiniz. Bu süper romantik fikir, aynı zamanda özgüvenli olduğunuzu da bir kez daha kanıtlayacak. Bunun en güzel örneğini, 6 ay harcayarak Uyuyan Güzel animasyon filmindeki karakterleri kendilerine benzeten bir arkadaşımız gerçekleştirdi. Bu tatlı evlilik teklifi videosuna linkten ulaşabilirsiniz.


Aynaya Yazılı Evlilik Teklifi

Evlilik teklifi fikirleri arasında bir diğeri de aynaya teklif mesajı yazmak. Çok ani, zamansız ve romantik bir teklif olarak bilinen bu yöntem, çoğu insanın tercihi oluyor. Basit görünebilir ama son derece etkileyici. Aynada ‘’benimle evlenir misin?’’ yazısını gören sevgilinizin şaşkın yüzünü hayal edebiliyor musunuz?


Sahilde Evlilik Teklifi

Klasikten şaşmam diyorsanız; sahilde evlilik teklifi fikri tam da size göre. Denize aşık çiftler için iyi bir tercih olan bu yöntem, aynı zamanda çok romantik. Kumsalda el ele yürürken bir anda diz çöküp cebinizden yüzük çıkararak, evlilik teklifinizi dile getirebilirsiniz.


Kumlara Yazılmış Evlilik Teklifi

Sahilde kumlara evlilik teklifi yazmak oldukça orijinal. Sahilde birlikte yürüdüğünüzü hayal edin. Partneriniz birdenbire evlilik mesajının kumlarda yazılı olduğunu fark ediyor. Çok romantik değil mi?


Evcil Hayvanınızın Yardımıyla Evlilik Teklifi

Bir evcil hayvan hayatınızda temel bir rol oynuyorsa, neden ondan yardım istemiyorsunuz? Örneğin nişan yüzüğünü köpeğin tasmasına takmak iyi bir fikir. Nişan yüzüğünün yanına eklenmiş bir not ile bu süreci taçlandırabilirsiniz.


Evlilik teklifi sonrasında düğün planlama aşaması başlıyor! Online düğün davetiyesi ile düğün organizasyonunuzun ilk adımını kolaylaştırabilirsiniz! Davetino bu aşamada devreye giriyor ve eşsiz bir düğün deneyimi elde etmenize destek oluyor. Online davetiye ile yakınlarınızı düğününüze kolayca davet edebilirsiniz. Farklı davetiye temaları, davetiye özelleştirme, LCV ile konuk yönetimi gibi avantajlardan faydalanabilirsiniz.