Geleneksel doğum günü partisi genellikle şarkı söylemekten, bir parça pasta yemekten ve küçük bir hediye vermekten ibarettir. Ancak sevdiklerinizi özel günlerinde onurlandırmanın daha heyecan verici ve yaratıcı yolları da var. Bir doğum günü partisi planlamak eğlencelidir ancak bazen bir tema bulmak en zor kısım olabilir. İşte çeşitli yaşlar, tercihler ve stiller için işe yarayacak İstanbul’da doğum günü partisi temaları.


Doğum Günü Kahvaltısı

Doğum günleri genellikle günün ilerleyen saatlerinde pasta eşliğinde kutlanır. İstanbul’da farklı bir doğum günü konsepti arıyorsanız alışılmışın dışına çıkarak doğum günü kahvaltısı düzenlemeyi düşünebilirsiniz. Doğum günü olan kişinin en sevdiği kahvaltılıklarla günü planlayabilir veya açık büfe kahvaltı organizasyonu düzenleyebilirsiniz.


Spa Günü

Doğum günü olan sevdiğinizi masaj, yüz bakımı ve buhar için spaya götürmek bu özel günü kutlamak için harika bir fikirdir. İstanbul'un her yerinde spa hizmeti bulabilirsiniz! Büyük çaplı bir parti olmasını istiyorsanız diğer yakınlarınızı da buraya çağırarak doğum gününü eğlenceli ve konforlu bir şekilde kutlayabilirsiniz. Spa etkinliğini doğum gününün önemine yakışır şekilde büyük bir partiye dönüştürmek isteyenler davetiye hazırlayarak spa günü ile ilgili tüm detayları burada belirtebilir.


Oyun Gecesi

Herkesin en rahat kıyafetleriyle gelip en sevdiği oyunları sınırsızca oynayarak eğlendiği bir doğum günü partisi kulağa nasıl geliyor? Bizce harika. Ufak atıştırmalıklar ve içecekleri de dahil ederek bir doğum günü için gerekli olan her şeyi bir oyun gecesinde bir araya getirebilirsiniz. Doğum gününe davetli olan herkesten kendilerinde bulunan kutu oyunlarını da getirmelerini rica ederek eğlencenin dozunu artırmak iyi bir fikir olacaktır.


Video Oyunu Turnuvası

Yeni yaşına giren bir yetişkini bu doğum gününde bir an olsun çocuk gibi hissettirmek istiyorsanız video oyun turnuvası konsepti tam da size göre. En sevdiğiniz konsolu seçin, eğlenceli çok oyunculu oyunlar yükleyin ve bir video oyunu turnuvasıyla doğum gününü unutulmaz hale getirin. Doğum günü sahibinin oynamayı sevdiğini bildiğiniz bir video oyunu varsa bunu da listeye dâhil ettiğinizden emin olun.


Takı Yapımı Partisi

Doğum günü olan kişinin takılara ilgisi olduğunu biliyorsanız böyle bir konsept aradığınız her şeyi barındırıyor olabilir. Minik boncuklardan bileklikler yapmak, küpeler dizayn etmek eğlenceli dakikalar yaşamanızı sağlayacaktır. Burada ortaya çıkan ürünler kalıcı olacağından ömür boyu bu konsept doğum gününü hatırlamanıza yardımcı olacaktır. Doğum gününün olmazsa olmazı pastayı da takı yapma partisine dâhil ettiğinizde kusursuz bir doğum günü planlamış olacağınızı söyleyebiliriz.


Havuz Partisi

Sizin veya bir arkadaşınızın havuzu varsa güzel havanın da avantajlarından yararlanın ve kendinize unutulmaz bir doğum günü havuz partisi düzenleyin. İstanbul'da havuzlu oteller, tesisler, spor salonları, kulüpler ve çok daha fazlası mevcut! Tatlısız bir doğum günü partisi düşünülebilir mi? Elbette hayır. Flamingo ve ananas temalı pasta, kek ve dondurmalarla havuz temasını öne çıkararak eğlencenin dozunu artırabilirsiniz. Ayrıca sevimli, küçük bir meyve standı hazırlayarak doğum günü olan sevdiğinizin kendisini tropikal adalarda hissetmesini sağlayabilirsiniz.


Doğum Günü Pikniği

Hava müsait olduğunda, kutlamalarımızı açık alanlara ve açık alanlara taşımak harika bir fikirdir. İstanbul'un yeşil alanlarının tadını çıkarın! Bu hem davet listesini genişletmenizi hem de açık havada dinlenmenizi sağlar. Doğum günü pikniği için bir tema planlarken doğum günü olan sevdiğinizin en sevdiği şeyi düşünebilir ve onu partiye dahil edebilirsiniz. Doğum günü pikniği için gölün yakınında veya bir yamaçta gölgeli bir yerde, hatta kendi arka bahçenizde bile organize olabilirsiniz. Hava durumundan emin olamadığınız durumlar için yanınızda bir çadır bulundurmayı da aklınızın bir köşesinde tutmanızı tavsiye ederiz. Hasır piknik sepetleri ve balonlar doğum günü piknik konseptinize hava katacak diğer yardımcı unsurlardır.


Kostüm Partisi

Bir kostüm partisi teması herhangi bir özel günü kutlamanın harika bir yolu olduğu gibi doğum günü kutlamak için de eğlenceli bir yoldur. Özellikle de doğum günü olan sevdiğiniz belirli bir zamanın müziğinin büyük bir hayranıysa veya bir müzik tutkunuysa bu konsept idealdir. 70’ler, 80’ler ve 90’lar temaları bu konsept için en çok tercih edilenler arasındadır. Sarı peruklar, sineklikli saç bantları, harika gözlükler, neon eldivenler ve daha pek çok aksesuarı temin ederek kostüm partisi düzenleyebilir ve sevdiğiniz kişiye unutulmaz bir doğum günü yaşatabilirsiniz.


Birbirinden güzel doğum günü parti davetiyesi modelleri için online doğum günü davetiyesi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Davetino ile tüm etkinlikleriniz için davetiye hazırlamak ve konuklarınızı yönetmek (LCV) çok kolay!